Beiratkozás

fb-beiratkozo-rm-5

Új kezdő tánc tanfolyamaink indulnak 2019. szeptemberétől!

Kiknek szól?

Az óvodástól a tinédzserig minden korosztálynak. Az órák korcsoportonként eltérő időpontban kerülnek megtartásra, a pontos beosztást az órarend menüben találja meg.

Hogyan zajlik a beiratkozás?

Beiratkozás egész évben folyamatos! Beiratkozni az órák elején lehet. Az első órát 2019. szeptember 5-én csütörtökön tartjuk, a beiratkozás napján már órák is lesznek. Korcsoportok szerint az órák a következőképp alakulnak ezen a napon:

  • 15:00 ovis csoportba (4-6 évesek)
  • 16:00 kezdő (6 éves kortól)
  • 17:00-18:30-ig junior (10-14 éves kortól)

A 45 perces órák 15:00-tol óránkénti váltásban, egész órakor kezdődnek és háromnegyedkor érnek véget. A köztük lévő negyedórában az átöltözések és a csoportváltások történnek.

Egyéb fontos információk

Foglalkozásainkon havi tagdíj, vagy óradíj ellenében lehet részt venni. A havi tagdíjban havi négy 45 perces alkalom van benne, a többi foglalkozás -klasszikus balett és jazztánc díjmentesen látogatható. A koreográfia óra önállóan nem választható. Erről minden esetben a művészeti vezetés dönt és a növendék felé jelzi azt. Külön ezt nem kell kérnie senkinek.

Mikor kell befizetni a tagdíjat?

A havi tagdíjakat minden hónap 10-ig be kell fizetni.

Az első óralátogatás óradíja kiegészíthető a havi tagdíj mértékéig. Így értelem szerűen beleszámít abba. Félhavi díj fizetésére lehetőség nincs.

Mi történik, ha a növendék a hónap során nem tud részt venni az órán?

Ha bármi okból a havi 4 alkalomnál kevesebbszer tud jönni a növendék, akkor az alkalmak óradíjban számolandók és a megmaradt rész a következő havi tagdíjba beszámításra kerül.

Hol?

Cím: Madách Imre Művelődési Központ 37-es JESZENSZKY® TEREM.

Vác, Dr. Csányi László krt. 63.

Hol tud érdeklődni?

Telefonon: +36 30 201 1976 – Csermely György alapító igazgató

E-mailben:  vacibalett@vacibalett.hu

 

BEIRATKOZNI EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOSAN LEHET!