Előadásaink

NYÁRI ALIZ ÉS NYÁRI EDIT – A LEGENDÁK SLÁGEREI – KONCERT SHOW

Nyári lányok - Nyári Aliz Nyári Edit

Az elmúlt évek sikereit követően, ebben az évben is egy fergeteges hangulatú koncerttel készül a két énekesnő Nyári Aliz és Nyári Edit. A Dunakanyar legnagyobb kulturális fesztiválja a Váci Világi Vigalom keretén belül, a Legendák slágerei című koncert show műsorukkal repítik el a közönséget a régi nagy legendák feledhetetlen slágereihez. A nagyszabású könnyűzenei koncert, 2015. július 18-án szombaton 21:00 órakor kerül megrendezésre a váci főtér szabadtéri színpadán.

Hallhatóak lesznek többek között az  Abba, Baccara, Boney M, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati legendás slágerei, amelyek ma ugyanolyan elsöprő erővel ragadnak magukkal, mint abban a korszakban, amikor először megszólaltak. A különleges látványról és egyedi táncokról a Váci Jeszenszky® Balett kiváló táncosai fognak gondoskodni.

Az est meghívott vendége Gájer Bálint, akivel az énekesnők közös produkcióval készülnek. Koreográfusok: Gergely Ilona és Nemzetes Gabriella Váci Jeszenszky® Balett művészeti vezetője. Producer: Csermely György  Váci Jeszenszky® Balett alapító igazgatója.

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.