Óratípusaink

Alap célunk az egyénre szabott tudásszint fejlesztés mellett elsődlegesen az esztétikus testképzés és a tartáshibák kiküszöbölése. Emellett evidens cél kell legyen az, hogy növendékeinkkel megszerettessük a táncot. Ennek érdekében képzésünket két síkra bontottuk. Egyik része a szakmai képzés, a másik pedig a kezdő koreográfia órák kialakítása lett.

A szakmai órák testtudat fejlesztő, tartásjavító tréningekből és tánctechnika oktatásból állnak, aminek a szintjét minden esetben az egyéni tudásszintek figyelembevételével igyekszünk mindenkinél a maximumig fokozni. Alapképzésünk részét a jazztánc és a klasszikus balett órák képezik. A technikai órák mellett a gyermek tánckar előképző osztályának emelt szintű koreográfia órákat is biztosítunk.

A kezdő koreográfia órákkal kizárólagos célunk az, hogy növendékeinek sikerélményeket szerezzünk, az egyéni tudásszintjükhöz igazított, minden órán egymástól eltérő lépéskombinációkból álló mini koreográfiákat letanítva megszerettessük velük a táncot. Megismertessük velük a tánc pozitív élményét.