Óratípusaink

Alap célunk az egyénre szabott tudásszint fejlesztés mellett elsődlegesen az esztétikus testképzés és a tartáshibák kiküszöbölése. Emellett evidens cél kell legyen az, hogy növendékeinkkel megszerettessük a táncot. Ennek érdekében képzésünket két síkra bontottuk. Egyik része a szakmai képzés, a másik pedig a hobby órák kialakítása lett.

A szakmai órák testtudat fejlesztő, tartásjavító tréningekből és tánctechnika oktatásból állnak, aminek a szintjét minden esetben az egyéni tudásszintek figyelembevételével igyekszünk mindenkinél a maximumig fokozni. Alapképzésünk részét a jazztánc és a klasszikus balett órák képezik. A technikai órák mellett a gyermek tánckar előképző osztályának emelt szintű koreográfia órákat is biztosítunk.

A hobby órák mindössze heti egy alkalmas elfoglaltságot jelentenek. Kizárólagos célunk vele az, hogy növendékeinek sikerélményeket szerezzünk, az egyéni tudásszintjükhöz igazított, minden órán egymástól eltérő lépéskombinációkból álló mini koreográfiákat letanítva megszerettessük velük a táncot. Megismertessük velük a tánc pozitív élményeit. Közülük akik kedvet kapnak hozzá automatikusan látogathatják mellette a szakmai órákat is.